Pelipapereiden systeemistä

Onnistumiset ja virheet kuuluvat kaikkeen pelaamiseen

Pörssihaukka korostaa sijoituskohteidensa soveltuvuutta pitkäaikaiseen omistamiseen, lähtökohtaisesti maailman tappiin asti. Sivusto ei suosittele spekulatiivista nopeaa kauppaa, varsinkaan aloittelijoille.

Toisaalta Pörssihaukan ajoitussuositukset perustuvat markkinoiden lukemiseen, joten periaatteessa suosituksia voi soveltaa treidaamiseenkin. Koska laji kiinnostaa lukuisia tilaajia, Pörssihaukka on lisännyt palveluunsa pelipaperisuositukset.

***

Tämä sisältö on maksullinen: kirjaudu sisään tai aloita jäsenyys. Jos olet vanha tilaaja, kirjaudu ensin sisään, jolloin voit uudistaa tilauksesi myös luottokortilla.


2 thoughts on "Pelipapereiden systeemistä"

  1. Juha Suomela sanoo:

    Ei kyllää yhtään haittaisi jos pelipapereille olisi oma juttu ja käsittelypäivä. Mitään ristiriitaa en näe vaikka samat laput ovat pikässäkin salkussa. Olisi vain helpompi katsoa ne omasta osiosta. K-P treidaus on mukava harrastus sijoittamisen ohessa ja pitää mielenkiitoa yllä. Mukavaa on myös onnistua yhdessä.

    yst.Juha Suomela

    1. Heikki Ikonen sanoo:

      Kyllä se perusteltua on. Aloitan tänään jo, eli otan pelipaperit omaksi jutukseen, joskin samana päivänä kuin kotimaiset osakkeet.

Vastaa

Pörssihaukka
Y-tunnus 1666554-1
info@porssihaukka.fi

Tietosuojaseloste

Kaupan ehdot

2020 © Pörssihaukka