Markkinakatsaus: Rotaatio jo päällä

New Yorkin energiahuoltaja kuuluu nousua tekeviin syklisiin yhtiöihin

Pörssihaukka korostaa aina myös omien yhtiöidensä kohdalla ylikuumentuneiden osakkeiden tulevan ennen pitkää alas. Nyt sen kokevat isot ja pienemmätkin teknoyhtiöt, joiden vielä pari viikkoa sitten moni odotti kapuavan samaa tahtia stratosfääriin.

Pörssihaukka iloitsee - koska se todistaa, että edes elvytysoloissa eivät osakkeet voi loputtomasti irrota fundamenteistaan. Parhaidenkin yhtiöiden kuplat tyhjenevät, onneksi. Se tekee niistä ostokelpoisia.

***

Tämä sisältö on maksullinen: kirjaudu sisään tai aloita jäsenyys. Jos olet vanha tilaaja, kirjaudu ensin sisään, jolloin voit uudistaa tilauksesi myös luottokortilla.


2 thoughts on "Markkinakatsaus: Rotaatio jo päällä"

 1. Heikki Tossavainen sanoo:

  Tämän viikon ostoksena GILD, JNJ, IBM ja MSFT. Nämä ja 8 muuta aikaisemmin ostettu pörssihaukan ostosuositusten perusteella. Hyvin sopivat suositellut yhtiöt sijoitusstrategiaani, jossa pääpaino indekseissä ja pitkäaikaiseen holdiin laadukkaita osingon maksajia kohtuullisella hinnalla. Kiitos hyvästä sivustosta ja omasta mielestä ei ainakaan mene vuosimaksu hukkaan.

  1. Heikki Ikonen sanoo:

   Kiitos, Heikki!

   Noilla kuten yleensäkään Pörssihaukan yhtiöillä ei pitäisi kummoista huolta olla. Ikäviä yllätyksiäkin joskus tulee, mutta hajauttamalla kokonaisuus pysyy varmasti kuosissa, kun sijoittaa kärsivällisesti.

Vastaa

Pörssihaukka
Y-tunnus 1666554-1
info@porssihaukka.fi

Tietosuojaseloste

Kaupan ehdot

2020 © Pörssihaukka