Pörssihaukka saa sähköpostilistan

Tieto uusista sisällöistä tulee jatkossa meiliin heti ilmestymisen jälkeen

Jäsenet ovat toivoneet uutiskirjeiden lähettämistä sähköpostitse. Tällöin tiedon uudesta sisällöstä saisi nopeasti, eikä sivustolla tarvitsisi päivystää niin usein. Hanke onkin ollut pitkään asialistalla, koska se helpottaisi etenkin yhtiöesittelyjen ja ostosuosituslistojen hyödyntämistä heti niiden ilmestyessä.

Toteutus on viivästynyt siksi, että joudun ostamaan kaikki tekniset uudistukset, ja nuoren yrityksen on varjeltava huolella kassaansa jatkonsa varmistaakseen. Nyt uudistus toteutuu, koska tein teknisen konsulttini kanssa hiukan laajemman sopimuksen, joka helpottaa ja nopeuttaa palvelujen kehittämistä.

Sähköpostilista myös tekee mielekkääksi ajallisesti hiukan epäsäännöllisemmät sisällöt. Pörssihaukan periaatteena on ollut tarjota juttuja jokaisena arkipäivänä, ja se pysykin osapuilleen tavoitteena.

Mutta reaaliaikaisen tiedottamisen ansiosta rytmi voi olla hiukan toinenkin aiheuttamatta harmia. Sivustoa ei tarvitse vahtia.

Nopeatkin päivitykset nyt mielekkäitä

Tuskin rytmi kummemmin muuttuu, mutta muun muassa hallinto- ja taustatöiden vuoksi jokapäiväinen sisällöntuotanto on varsin kuormittavaa mikroyritykselle. Joitakin välipäiviä saattaa jatkossa tulla, tuskin kuitenkaan usein. Joka tapauksessa listan ansiosta jäsenet pysyvät vaivatta ajan tasalla.

Meililista myös mahdollistaa varsin nopeatkin suositukset. Ostosuosituslista ja markkinakatsaukset ilmestyvät lähtökohtaisesti jatkossakin perjantaina, mutta markkinat eivät tuijota kalenteria.

Kiivaimmillaan kurssimuutokset voivat olla todella voimakkaita hyvin lyhyessä ajassa. Koska kauppojen ajoittaminen on Pörssihaukan keskeinen palvelu, reaaliaikainen tiedotus sähköpostiin tekee vauhdikkaistakin päivityksistä mielekkäitä.

Tästä jutusta tulee ensimmäinen viesti meiliinne. Seurataan nyt miten systeemi toimii. Antakaa palautetta, niin korjaamme mahdolliset puutteet.

Jos joku ei jostain syystä halua tiedotteita, niin ilmoittaa vain asiasta minulle sähköpostiin, jolloin poistan osoitteen postituslistalta.

Meililistan luomisen vuoksi joudun hiukan muokkaamaan tulossa olleiden sisältöjen aikataulua. De Giron esittelyn loppu jää ensi viikolle, mutta sillä ei kiire varsinaisesti olekaan.

Pfizerin esittelyn yritän saada tälle viikolle vielä, koska osake alkaa olla ostokelpoinen.


Vastaa

Muut
Pörssihaukka somessa

Pörssihaukka
Y-tunnus 1666554-1
info@porssihaukka.fi

Tietosuojaseloste

Kaupan ehdot

2024 © Pörssihaukka