Tilaa Pörssihaukka joululahjaksi!

Pistä joulupukin konttiin kestävä arvolahja

Jouluun on aikaa enää pari viikkoa, ja päät jo sauhuavat aina vaikeasta lahjojen hankinnasta. Pörssihaukka tarjoaa tänäkin vuonna mahdollisuuden halpaan ja hyödylliseen lahjaan.

Sivuston asiakkaat voivat antaa lahjaksi Pörssihaukan puolen vuoden tilauksen puoleen hintaan eli 19,50 eurolla. Tilaus astuu voimaan jouluaattona – ellei lahjanantaja halua toista päivämäärää.

Maksat vain summan tilisiirtona ja ilmoitat siitä sähköpostitse minulle. Kirjautumista varten tarvitsen lahjan saajan nimen ja meiliosoitteen.

Lahjoja voi ostaa niin monta kuin haluaa. Tarjouksella ei kuitenkaan voi aloittaa omaa ensimmäistä tilaustaan tai uusia sitä.

Tarjous koskee vain Pörssihaukan voimassa oleva varsinaisia tilaajia, ja lahjan saajan täytyy olla Pörssihaukassa ensikertalainen. Koejäsenenä hän tietenkin on saanut olla.

Ei meiliä ensi viikolla

Tarjous on voimassa jouluaattoon asti. Ensi viikolla en kuitenkaan ole vastaamassa sähköpostiin, koska pidän ensimmäisen pienen loman kolmeen vuoteen.

Pörssihaukka ilmestyy silti ensi viikollakin lähes normaalisti, ja tekniikka vastaa mahdollisiin teknisiin ongelmiin, kun lähetät sähköpostia asiasta sivuston osoitteeseen.

Mutta lahjaviestit kannattaa lähettää ennen ensi viikkoa tai sitten sen jälkeen.

Anna läheisellesi lahja, josta riittää iloa pitkään – jahka hän innostuu sijoittamisesta tosissaan.

Ja sitten vielä teille tosi upeet yllätyslahjat…

Hyvää joulunalusaikaa!


Vastaa

Muut
Pörssihaukka somessa

Pörssihaukka
Y-tunnus 1666554-1
info@porssihaukka.fi

Tietosuojaseloste

Kaupan ehdot

2024 © Pörssihaukka