Pörssihaukka joululahjaksi!

Jouluun on aikaa enää alle kaksi viikkoa, ja päät jo sauhuavat aina vaikeasta lahjojen hankinnasta. Pörssihaukka tarjoaa tänäkin jouluna sivuston tilaajille mahdollisuuden tilata lahjaksi puolen vuoden tilaus puoleen hintaan eli 24,50 eurolla.

Lahjan voi antaa aiemmin Pörssihaukkaa tilaamattomille. Tarjous on periaateessa voimassa jouluun asti, mutta myöhässä heränneille uuteen vuoteenkin vielä käy.

Maksat vain summan tilisiirtona ja ilmoitat siitä sähköpostitse minulle. Kirjautumista varten tarvitsen lahjan saajan nimen ja meiliosoitteen.

Tilauksen ajankohdan voi päättää itse. Joko se alkaa rullata välittömästi ja pysyy voimassa kesäkuun loppuun asti tai sitten tilaus astuu voimaan vasta jouluaattona.

Tarjouksella ei kuitenkaan voi aloittaa omaa ensimmäistä tilaustaan tai uusia sitä. Lahjan voi antaa vain Pörssihaukan voimassa oleva varsinainen tilaaja, ja lahjan saada Pörssihaukassa ensikertalainen.

Tarjousta voi käyttää useampaankin lahjaan. Anna läheisellesi lahja, josta riittää iloa pitkään. Ajankohtakin sijoituksille on nyt suotuisa noin pääpiirteissään.

Ja sitten vielä teille tosi upeet yllätyslahjat… Kuva: Pixabay


Vastaa

Sijoituskohteet
Muut
Pörssihaukka somessa

Pörssihaukka
Y-tunnus 1666554-1
info@porssihaukka.fi

Tietosuojaseloste

Kaupan ehdot

2024 © Pörssihaukka