Paheet ovat kannattava bisnes

Nolaton asiakas hänkin

Sähkötupakka muun muassa korvaa perinteisen tupakan hiipuvaa suosiota.

Niin sanotut paheyhtiöt saattavat olla monelle eettisesti mahdottomia, eikä herkkänahkaisimmille Pörssihaukan suositusyhtiö sen vuoksi istune. Eihän tupakointi ylevä saati terveellinen tapa ole, mutta ainakin sitä harrastaville tupakkayhtiöt lienevät sijoituskohteita siinä kuin muut. Ja nekin ovat laventaneet valikoimaansa vähemmän haitallisiin valmisteisiin, ja ylipäänsä vilkuilevat uusia alueita tulevaisuutensa turvaamiseksi.

Tarpeen se onkin, koska tupakoinnin suosio on laskussa etenkin kehittyneissä talouksissa, ja pikku hiljaa kehittyvissäkin. Toisaalta alan vaikeat näkymät heijastuvat osakkeiden hintaan. Perinteisesti erittäin kannattavia osinkotykkejä saa nyt niin halvalla, että riskin ja tuoton suhde on hyvin houkutteleva. Varsinkin kun kyse on yhtiöstä, joka kuuluu vähemmän haitallisten tuotteiden pioneereihin konservatiiviseksi mielletyllä alalla.

***

Tämä sisältö on maksullinen: kirjaudu sisään tai aloita jäsenyys. Jos olet vanha tilaaja, kirjaudu ensin sisään, jolloin voit uudistaa tilauksesi myös luottokortilla.


Vastaa

Sijoituskohteet
Muut
Pörssihaukka somessa

Pörssihaukka
Y-tunnus 1666554-1
info@porssihaukka.fi

Tietosuojaseloste

Kaupan ehdot

2024 © Pörssihaukka