Ostosuosituslista

Tämä vähintään kerran viikossa päivitettävä lista sisältää kaikkien Pörssihaukan suosittelemien yhtiöiden markkinatilannearviot. Suositukset perustuvat Pörssihaukan tekniseen analysiin. Pääosin suosituksia on kahta lajia: osta tai odota. Kolmas, mutta harvemmin esiintyvä suositus on ylikuumentunut.

Listalla on tällä hetkellä 15 suomalaista, 14 ruotsalaista, yksi italialainen, yksi kiinalainen ja 27 yhdysvaltalaista yhtiötä, sekä kolme ETF-rahastoa.

Yhtiöt on jaettu neljään luokkaan: varman päälle, kasvuyhtiöt, osinkotykit ja sykliset.

***

Tämä sisältö on maksullinen: kirjaudu sisään tai aloita jäsenyys. Jos olet vanha tilaaja, kirjaudu ensin sisään, jolloin voit uudistaa tilauksesi myös luottokortilla.


9 thoughts on "Ostosuosituslista"

 1. Juha Suomela sanoo:

  Tämä rajahinta alle….on tosi hyvä tipsi ja helpottaa hommaa huomattavasti.

  yst.Juha Suomela

  1. Heikki Ikonen sanoo:

   Hyvä, toivottavasti pelaa kuten tarkoitus! Seurataan, mitkä ovat kokemukset.

   Osa hinnoista voi olla aika tiukkoja, joten ei kannattane ihan pilkulleen tuijottaa, mutta pääpiirteissään.

 2. Satu Saastamoinen sanoo:

  Oikeen hyvä ja suuntaa antava tämä rajahinta.

  1. Heikki Ikonen sanoo:

   Hyvä, kiitos, Satu. Näyttää ainakin tässä kohtaa pelaavan tarkoitetusti.

   Suuret kiitokset Saulille hyvästä ideasta!

 3. Eija Tamminen sanoo:

  Loistava tuo rajahinta! Selkeyttää!

  Aikasemmin mietin parin kohdalla, mitä seuraan, miksi niissä oli ”osta”. Nyt huomaan, että annat ostosuosituslistan perjantaisin.

  1. Heikki Ikonen sanoo:

   Hyvä, kiitos! Kyllä, perjantai on normaali päivä ostosuosituslistalle. Poikkeustilanteissa voi olla muukin, jos vaikka markkinaliikkeet ovat hyvin voimakkaita, lähinnä tarkoittaa pörssien kovaa rytinää.

 4. Eija Tamminen sanoo:

  Idea: olisi kiva, jos olisi oma sivu keskustelulle? Ehkä ei vielä osakekohtaista keskustelua? Mutta yksi sivu, missä voisi kysellä ja ihmetellä? Nyt kommentteja joutuu laittamaan eri sivujen alle.

  Oliko huono idea? 😁

  1. Heikki Ikonen sanoo:

   Kiitos, Eija! Ei se ole lainkaan huono idea. Itse asiassa sitä varten on jo olemassa oma sivu, Kysymyksiä ja vastauksia, mutta kommentteja ei ole tullut niin tiheään, että olisi ollut mielekästä sitä vielä tarkoitukseensa valjastaa.

   Mutta nyt keskustelua on kiitettävästi virinnyt, joten lienee aika ottaa se käyttöön. Täytyy vielä pohtia, miten se toimisi parhaiten.

   Sitähän voisi pitää ihan keskustelupalstanakin, täytyy vain kysyä tekniikasta miten se olisi kätevin käytännössä järjestää. Nythän minä moderoin kaikki kommentit etukäteen, mikä on vähän työlästä, toisaalta moderointi jossain muodossa on kaikkien tällaisten palstojen käytäntö.

   Mutta tähän suuntaan mennään, kun tarvetta alkaa mukavasti olla.

 5. Satu Saastamoinen sanoo:

  Kannatetaan🌸

Vastaa

Pörssihaukka
Y-tunnus 1666554-1
info@porssihaukka.fi

Tietosuojaseloste

Kaupan ehdot

2021 © Pörssihaukka