Ostosuosituslista

Tämä vähintään kerran viikossa päivitettävä lista sisältää kaikkien Pörssihaukan suosittelemien yhtiöiden markkinatilannearviot. Suositukset perustuvat Pörssihaukan tekniseen analysiin. Pääosin suosituksia on kahta lajia: osta tai odota. Kolmas, mutta harvemmin esiintyvä suositus on ylikuumentunut.

Listalla on tällä hetkellä 13 suomalaista, 14 ruotsalaista ja 20 yhdysvaltalaista yhtiötä sekä kolme ETF-rahastoa.

***

Tämä sisältö on maksullinen: kirjaudu sisään tai aloita jäsenyys. Jos olet vanha tilaaja, kirjaudu ensin sisään, jolloin voit uudistaa tilauksesi myös luottokortilla.


6 thoughts on "Ostosuosituslista"

 1. Heikki sanoo:

  Oho, nyt on odottavat tunnelmat!

  1. Heikki Ikonen sanoo:

   Juu, tuo laskumarkkinakokemus painaa nyt, ja pari viikkoa jo tultu ylöskin. Markkinakatsauksessa siitä jo jonkin verran, piakkoin tarkemmin TA:n pohjalta.

 2. Heikki Viitanen sanoo:

  Miten arvioisit ostopaikaksi Boeing osakkeen?. Kyseessä ei ole lentoyhtiö joihin sijoittaminen tuntisi liian riskiltä tällä hetkellä. Kyseessä siis lentokone valmistaja mutta valmistaa myös paljon muutakin ja yrityksenä jättiläinen. Osake laskenut 2/3 alaspäin huipuista ja kun katsoo historiaa osake ollut päälle 300 dollaria useamman vuoden ennen kriisiä niin luulisi että palautuminen tuolle tasolle on todennäköistä kriisin jälkeen koska ei ollut ns. ylihinnoiteltu ennen kriisiä.

  1. Heikki Ikonen sanoo:

   Olen omistanut Boeingia vuosia ja ollut loistava kohde viime aikoihin asti, toki ongelmat alkoivat jo ennen kriisiä kun päätuote tippui pariin otteeseen taivaalta.

   On potentiaalinen suositusyhtiö, mutta täytyy olla varovainen, koska se vaatinee nyt valtion hätäapua, ja sen ehdot ovat vielä auki. On vaadittu omistusten siirtämistä valtiolle avun vastikkeeksi, ja sitä Boeing vastustaa, mutta miten kovaan liriin se joutuu sitten.

   Tarkkailen yhtiötä ja on se todellakin varmasti tulevaisuudessakin iso tekijä kuten ennenkin, mutta kyseinen riski on nyt vaikeasti arvioitava, vaikka alan tulevaisuuteen muuten luottaisi. Joten tarkkailussa, mutta enempää en vielä uskalla itse luvata.

   Osakkeeni kyllä pidän, mutten ihan huoletta.

 3. Heikki Viitanen sanoo:

  Kiitos Heikki vastauksesta. Olisi hienoa jos seuraat Boeingin tilannetta että ottaisit sen huomioon markkina katsauksessa jos sen tilanne näyttäisi sijoituksen osalta muuttuvan hyvältä tai sitten päinvastoin. Niinkuin sanottu mielenkiintoinen kohde nyt ja tulevaisuudessa.

  1. Heikki Ikonen sanoo:

   Juu kiitos, kyllä se koko ajan on seurannassa ja olisi ollut jo suosituksissa muuten, mutta ensin esteenä oli kova hinta, sitten tekniset ongelmat ja nyt tämä epävarmuus.

   Yhtiö toipuu ilman ihmettä, mutta miten käy omistussuhteiden, sitä on nyt seurattava aikansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pörssihaukka
Y-tunnus 1666554-1
info@porssihaukka.fi

Tietosuojaseloste

Kaupan ehdot

2020 © Pörssihaukka