Ostosuosituslista

Tämä vähintään kerran viikossa päivitettävä lista sisältää kaikkien Pörssihaukan suosittelemien yhtiöiden markkinatilannearviot. Suositukset perustuvat Pörssihaukan tekniseen analysiin. Pääosin suosituksia on kahta lajia: osta tai odota. Kolmas, mutta harvemmin esiintyvä suositus on ylikuumentunut.

Listalla on tällä hetkellä 11 suomalaista, 14 ruotsalaista ja 14 yhdysvaltalaista yhtiötä sekä kaksi ETF-rahastoa.

***

Tämä sisältö on maksullinen: kirjaudu sisään tai aloita jäsenyys. Jos olet vanha tilaaja, kirjaudu ensin sisään, jolloin voit uudistaa tilauksesi myös luottokortilla.


2 thoughts on "Ostosuosituslista"

 1. Mervi Korhonen sanoo:

  Löytyykö näiltä sivuilta sinun salkun tietoja?

  1. Heikki Ikonen sanoo:

   Moi, Mervi, ei vielä, olen sitä ollut tekemässä jo jonkin aikaa, mutta on ollut niin kiire muun aineiston kanssa.

   Minulla on ollut Nordnetin Sharevillessa jo joitakin vuosia esillä pari salkkuani, joilla on viitisen vuotta ikää. Ne eivät ole ainoat salkkuni, mutta ajallisesti tarkkaan rajatut ja Nordnetissa, joten ne voi nostaa julkisiksi. Aion tehdä niistä markkinointisalkut, mutta kun on pitänyt kirjoittaa niihin esittely ja varata sivuille oma paikka niille sivustolla, niin en ole vain ehtinyt.

   Salkut ovat nimeltään Heikin trendisalkku ja Trendscopen pitkä. Jälkimmäistä eli Trendscopea mietin aluksi Pörssihaukan nimeksi mutta halusin suomalaisen nimen sitten. Salkkujen nimet siis tulevat vaihtumaan Pörssihaukan salkuiksi. Asian hoidan piakkoin.

   Niiden sisältö näkyy Sharevillessä oleville, muille näkyvät vain salkkujen tuotot. Osakkeet ovat osa Pörssihaukassa suositeltuja, osa sellaiseksi tulossa, jahka katson ajankohdan sopivaksi.

   Salkuissa on yhteensä nyt 39 yhtiötä eli todella laaja hajautus. Salkkujen tuotot ovat tällä hetkellä 63 ja 114 prosenttia, keskimäärin 88 prosenttia. Mukana ovat osingot. Trendscopen pitkässä on paljon ruotsalaisia osakkeita, joiden arvoa on rassannut kruunun kurssi.

   Kaikki Pörssihaukan osakkeet eivät valitettavasti ole salkuissa, koska omistuksiani on siellä täällä, minulla on salkku mm. De Girolla. Tämä on vähän hölmöä, mutta en tiennyt vielä pari vuotta sitten perustavani Pörssihaukan.

   Ja tuollaiset ne siis ovat:

   https://www.shareville.fi/jasenet/heikin-trendisalkku/portfolios/345137/yield

   https://www.shareville.fi/jasenet/trendscopen-pitka/wall

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pörssihaukka
Y-tunnus 1666554-1
info@porssihaukka.fi

Tietosuojaseloste

Kaupan ehdot

2020 © Pörssihaukka