Nokia lähti, ikiajoiksi

Murjottu luuri symboloi edelleen Nokiaa

En yleensä ottaen suosittele osakkeilla spekuloimista, vaan kärsivällistä holdaamista minimiaikanaan kolme vuotta, mieluumin viisi ja siitä ylöspäin. Spekulointi on vaikea laji, joka lisää useimmiten niin paljon kaupankäyntikustannuksia, että jo se heikentää vähän osaavankin spekulantin nettotulosta verrattuna holdaamiseen.

Toki jos operaattori on todella halpa kuten De Giro etenkin jenkkiosakkeiden ja ETF:ien osalta, kustannukset ovat marginaaliset. Nordnetilla näin ei ole tilanne. Vaikka sillä on välittäjänä edelleen määrätyt etunsa, etenkin luotollisen tilin mahdollisuus, ei se kustannuksiltaan eroa muista isoista välittäjistä. Toisin oli vielä silloin, kun siellä tilit avasin vuosia sitten.

Molemmat kaksi mallisalkkua ovat kuitenkin Nordnetissa väistämättä jo Shareville-palvelun vuoksi, ja joskus tulee sopiva tilanne tehdä vähän nopeampaa kauppaa niissäkin. Parista tämän päivän myynnistä selvitys.

***

Tämä sisältö on maksullinen: kirjaudu sisään tai aloita jäsenyys. Jos olet vanha tilaaja, kirjaudu ensin sisään, jolloin voit uudistaa tilauksesi myös luottokortilla.


Vastaa

Muut
Pörssihaukka somessa

Pörssihaukka
Y-tunnus 1666554-1
info@porssihaukka.fi

Tietosuojaseloste

Kaupan ehdot

2024 © Pörssihaukka