Monialakonsernien äiti

Tapaturmien hoidot kuuluvat moniosaajamme valtavaan tuotepalettiin

Suuret monialakonsernit harvoin ovat sijoittajien erityisessä suosiossa, useastakin syystä. Niiden liiketoimintojen seikkaperäinen arviointi on vaikeampaa kuin kapean tuotepaletin yhtiöillä. Laajuus kylläkin tarkoittaa suurta ennustettavuutta tuoteryhmien ja segmenttien tasapainottaessa toisiaan, mutta kiehtovien analyysien runoilu vaikeutuu.

Se tarkoittaa myös houkuttelevien kasvutarinoiden puutetta. On mahdotonta visioida yksittäisen hittituotteen polkaisemaa huikeaa tulevaisuutta yhtiölle, jonka liikevaihto koostuu jopa kymmenistä tuhansista tuotteista.

Etu on, että tällaiset sijoituskohteet saa usein kohtuuhintaan. Jos yhtiö on kannattava, vakavarainen ja edes jonkin verran kasvuun kykenevä osinkokone, täyttää se vaivatta arvo-osakkeen kriteerit. Se tarkoittaa hyvää tuotto-odotusta matalalla riskillä.

Sellainen on Pörssihaukan tuore suositysyhtiö, toistasataavuotias todellinen moniosaaja, jonka yli 30 miljardin liikevaihto kertyy harvinaisen kirjavilta sektoreilta.

***

Tämä sisältö on maksullinen: kirjaudu sisään tai aloita jäsenyys. Jos olet vanha tilaaja, kirjaudu ensin sisään, jolloin voit uudistaa tilauksesi myös luottokortilla.


Vastaa

Sijoituskohteet
Sijoitusstrategiat
Muut
Pörssihaukka somessa

Pörssihaukka
Y-tunnus 1666554-1
info@porssihaukka.fi

Tietosuojaseloste

Kaupan ehdot

2023 © Pörssihaukka