Markkinakatsaus: Äärimmäisiä ristiriitoja

Pakatut elitarvikkeet ovat nyt arvossaan

Osakesuosituslistan laatiminen on näissä poikkeusoloissa äärimmäisen haastavaa, niin montaa seikkaa ympäröivät kysymysmerkit. Vaikkapa jo ehdotetut osingot eivät välttämättä ja aika varmasti joissakin tapauksissa saa yhtiökokouksen siunausta. Sitä oli vaikea kuvitella vielä muutama viikko sitten.

Toisaalta pitkän aikavälin perspektiviistä lukemattomat osakkeet ovat todella halpoja – olettaen, että kriisin vaikutukset eivät muutu kroonisiksi. Sitä on vaikea uskoa, varsinkin kun Pörssihaukan suositusyhtiöt on valittu juuri pitkäaikaista vakautta ja kestävyyttä korostaen - juuri parhaillaan kokemastamme syystä. Mutta akuutti tilanne on poikkeuksellinen.

Aivan ensimmäiseksi kuitenkin tuuletus Suomen hallitukselle: 15 miljardiin kiipeävä tukipaketti on juuri sitä, mitä shokki vaatii!  Kaikkialle yhteiskuntaan jakautuva paketti on elintärkeä niin taloudellisesti kuin henkisesti.

Se hoitaa yritysten ja kansalaisten akuutteja kriisejä ja luo sitä kautta luottamusta tulevaisuuteen. Siihen tähtäävät kaikki maailmalla polkaistut jättitukipaketit.

***

Tämä sisältö on maksullinen: kirjaudu sisään tai aloita jäsenyys. Jos olet vanha tilaaja, kirjaudu ensin sisään, jolloin voit uudistaa tilauksesi myös luottokortilla.


Vastaa

Sijoituskohteet
Sijoitusstrategiat
Muut
Pörssihaukka somessa

Pörssihaukka
Y-tunnus 1666554-1
info@porssihaukka.fi

Tietosuojaseloste

Kaupan ehdot

2023 © Pörssihaukka