Joko Finnair kelpaa ostettavaksi?

Finnairko

Finnairin kurssin suunnan arviointi on iso haaste tekniselle analyytikolle

Jäsenkysymys Finnairista ansaitsee taas oman juttunsa, koska se liittyy teknisen analyysin perusteisiin, eli Pörssihaukan metodien ytimeen. Finnair ei ole Pörssihaukan suositusyhtiö, mutta sykliseksi pelipaperiksi sen kenties voi nostaa määrätyissä oloissa voimakkaita trendejä pomppivana osakkeena.

Teemu kysyy:

Hei Heikki, nyt koronavirus jyllää ja uutiset maalaavat ties minkälaisia uhkakuvia Finnairin taivaalle. Voisitko teknisen analyysin oppitunnin kaltaisena case-tapauksena kommentoida Finnairin kurssia.

Finnair ilmoitti mm. laittavansa jäihin Kiinan lennot. Ja tunnetustihan paniikki myy keltaista lehdistöä, joditabletteja, sekä hengitysmaskien valmistajien osakkeita.

Arvostaisin, jos voisit kommentoida esim. RSI-indikaattoria - näyttää ylimyydyltä, onko mittarilla mitään arvoa näin ”poikkeus”tapauksena. Mikä on öljyn hinnan ja lentoyhtiöiden korrelaatiota - öljy näyttää myös dippaavan, tämänhän tuli olla hyvä juttu lentoyhtiöille? Miten näihin ”putoaviin puukkoihin” kannattaisi soveltaa TA-signaaleja?

***

Tämä sisältö on maksullinen: kirjaudu sisään tai aloita jäsenyys. Jos olet vanha tilaaja, kirjaudu ensin sisään, jolloin voit uudistaa tilauksesi myös luottokortilla.


Vastaa

Sijoituskohteet
Sijoitusstrategiat
Muut
Pörssihaukka somessa

Pörssihaukka
Y-tunnus 1666554-1
info@porssihaukka.fi

Tietosuojaseloste

Kaupan ehdot

2023 © Pörssihaukka