Markkinakatsaus: Ostopaikat taas kortilla

Osakkeet kuumenivat kuukaudessa teknisesti ostokelvottomiksi

Viime kuukaudet ovat olleet Pörssihaukalle palkitsevia varsinkin markkina-analyysien osalta. Osakkeiden nousumarkkina on rullannut kohtalaisen odotetusti.

Kesälle ominaisesta markkinahaarukasta eli osakkeiden paikallaan junnaamisesta on siirrytty tyyppilliseen asteittaiseen nousuun, joka on ulottunut valtaosaan indeksejä ja osakkeita. Laajasti ottaen taakse jää loistava vuosi osakkeiden kurssikehityksen osalta.

Tämä oli täysin odotettavissa. Se oli oleellinen syy Pörssihaukan perustamiseen vuoden alussa, vaikka siihen vaikuttivat henkilökohtaisetkin syyt. Sivuston lähtö hiukan myöhästyi teknisten ongelmien takia, mutta ei ajoitus hullumpi ollut.

Etenkin kun monet Pörssihaukan suositusyhtiöistä pohjasivat vasta myöhemmin tarjoten oivallisia ostotilaisuuksia. Osa suosituksista on tarjonnut kymmenien prosenttien nousuja jopa muutamassa kuukaudessa.

Tämä muistutuksena etenkin viime viikkoina ja kuukausina tulleille uusille jäsenille – joille kiitos ja tervetuloa! Pörssihaukan idea on poimia parhaat sijoituskohteet niin pitkäaikaisen potentiaalin kuin kauppojen ajoituksen osalta. Suositusyhtiöitä on paljon, koska hyvistä vaihtoehdoista ei ole pula, ja niiden optimaaliset ostopaikat vaihtelevat hyvinkin voimakkaasti.

***

Tämä sisältö on maksullinen: kirjaudu sisään tai aloita jäsenyys. Jos olet vanha tilaaja, kirjaudu ensin sisään, jolloin voit uudistaa tilauksesi myös luottokortilla.


Vastaa

Sijoituskohteet
Sijoitusstrategiat
Muut
Pörssihaukka somessa

Pörssihaukka
Y-tunnus 1666554-1
info@porssihaukka.fi

Tietosuojaseloste

Kaupan ehdot

2023 © Pörssihaukka