Markkinakatsaus: Nousumarkkinan mallikappale

Nousumarkkinassa tullaan pohjasta voimalla

Yleisellä tasolla tämä varhainen kevätralli kuvaa aika tarkkaan Pörssihaukan keskeistä strategiaa ja väitettä. Markkinat liikkuvat tavalla, jota uutisten tai erilaisten raporttien perusteella ei pitäisi tapahtua.

Poliittiset tai taloudelliset muutokset eivät ole yhtään kummempia kuin syksyllä. Kauppasota ei ole ratkennut, Donald Trumpin virkarikossyyte etenee, talous- ja tulosennusteet pysyvät pääpiirteissään laihoina.

Osakkeiden rallaaminen nostaa puheet keskuspankkivetoisesta kuplasta, jota hutera reaalitalous ei perustele. Voimakkaissa nousuissa on toki tätäkin puolta aina jossain vaiheessa, mutta jälkikäteen näemme suhdanteen ja tulosten kohentuneen kollektiivisella joskaan ei poikkeuksettomalla tasolla.

Näin tapahtuu jokaisessa suhdanteessa. Kun taitteesta suuntaan tai toiseen tulee virallinen totuus, markkinat ovat menneet ajat sitten menojaan.

***

Tämä sisältö on maksullinen: kirjaudu sisään tai aloita jäsenyys. Jos olet vanha tilaaja, kirjaudu ensin sisään, jolloin voit uudistaa tilauksesi myös luottokortilla.


Vastaa

Sijoituskohteet
Muut
Pörssihaukka somessa

Pörssihaukka
Y-tunnus 1666554-1
info@porssihaukka.fi

Tietosuojaseloste

Kaupan ehdot

2024 © Pörssihaukka