Markkinakatsaus: Huolettomuus katossa

Euforia valtasi sijoittajat historiallisella vauhdilla

Kun korona alkoi levitä Kiinasta muualle, Pörssihaukka suhtautui kriisiin optimistisesti - se talttuu kuten aiemmatkin. Vastatoimetkin olivat odotetut, ja aina selvemmin onnistuneet.

Koronamarkkina jaksaa silti ällistyttää - vaikka markkinoita parikymmentä vuotta aktiivisesti seuranneena on tottunut euforian vaihtumiseen paniikkiin ja toisinpäin. Historiallinen ahdinko haihtui elvytyspakettien ja sittemmin epidemian laantumisen myötä kuin sormia napsauttaen.

***

Tämä sisältö on maksullinen: kirjaudu sisään tai aloita jäsenyys. Jos olet vanha tilaaja, kirjaudu ensin sisään, jolloin voit uudistaa tilauksesi myös luottokortilla.


2 thoughts on "Markkinakatsaus: Huolettomuus katossa"

 1. Ville Vanhala sanoo:

  Moikka Heikki, oliko IBM:lle merkitty ostosuositus vahinko?

  1. Heikki Ikonen sanoo:

   Todellakin, pahoittelen! Se lipsahti kiireessä, ei kuitenkaan tummennettuna.

   Jos kuka on ostanut IBM:ää niin ei varmaankaan tarvitse isommin tuskailla, osinkokoneella ei pitäisi olla hätää ja osta-suositus on ollut odottamassa. Kurssi saattaa hyvinkin jatkaa vielä ylös kotvan, mutta teknisin perustein piti silti olla odota-suositus.

   Pahoittelut vielä. Tämä on vähän ongelma, kun markkinat liikkuvat lujaa, ja listat analyyseineen pitäisi saada ulos liki reaaliajassa.

Vastaa

Pörssihaukka
Y-tunnus 1666554-1
info@porssihaukka.fi

Tietosuojaseloste

Kaupan ehdot

2020 © Pörssihaukka