Markkinakatsaus: Harvinainen ostopaikkojen ruuhka

Ostopaikat tungeksivat nyt kuin työmatkailijat suurkaupungin iltapäivässä

Ensimmäiseksi täytyy kehaista teknistä analyysia ja vähän sen omaa lukutaitoa. Perjantaina povaamani volapiikki iski jopa itsenikin hiukan yllättäneenä pyörremyrskynä.

Koronaviruksen leviäminen oli muodollinen syy, ja varmasti kiihdytti sinänsä tavanomaista ylikuumentumista seuraavaa paniikkia. Sen tulo oli luettavissa TA:sta jo aiemmin.

Klassisen talousviisauden mukaan markkinoiden liikkeitä on mahdoton ennustaa. Väite on huuhaata. Markkinoilla on säännönmukaisuutensa, joskaan niiden tulkinta ei ole helppoa saati virheetöntä.

Pörssihaukan ajoitukset perustuvat trendeihin. Niiden kesto asettuu kaikissa mittakaavoissa määrättyihin normeihin, joita voi tulkita teknisillä välineillä.

Se pätee tiettyyn mittaan myös trendien voimaan. Tämä volapiikki on siitä kohtalaisen pätevä todiste. Ennuste tuli ajoissa, ja on jokaisen nähtävänä.

***

Tämä sisältö on maksullinen: kirjaudu sisään tai aloita jäsenyys. Jos olet vanha tilaaja, kirjaudu ensin sisään, jolloin voit uudistaa tilauksesi myös luottokortilla.


Vastaa

Sijoituskohteet
Sijoitusstrategiat
Muut
Pörssihaukka somessa

Pörssihaukka
Y-tunnus 1666554-1
info@porssihaukka.fi

Tietosuojaseloste

Kaupan ehdot

2023 © Pörssihaukka