Jenkkikatsaus: Pelipapereihin jo tungosta

Monet osakkeet seilaavat nyt varsin ennakoitavasti indikaattorien tahdissa

Perjantain markkinakatsauksen yleinen osuus pätee tietysti Yhdysvaltoihinkin. Monet osakkeet kipaisivat vahvan nousevan lyhyen trendin voimin yliostetuiksi.

Osa sujuttelee jo alas tarjoten ostopaikkoja nyt tai lähiaikoina. Kuukauden alun alennusmyynti tuskin toistuu ainakaan laajassa mitassa.

***

Tämä sisältö on maksullinen: kirjaudu sisään tai aloita jäsenyys. Jos olet vanha tilaaja, kirjaudu ensin sisään, jolloin voit uudistaa tilauksesi myös luottokortilla.


12 thoughts on "Jenkkikatsaus: Pelipapereihin jo tungosta"

 1. peekoo sanoo:

  Jenkki-ja pelipaperikatsaus on kyllä loistava lisäys muutenkin laadukkaaseen sivustoon.

  Abbv tankattu alle 90 usd:n aina -87,-85,-83,-ja 80,5 taalan pintaan.Teknistä analyysiä opiskelevana myös samaa mieltä mm.AT&T:n laskun päättymisestä.

  Ilman Pörssihaukan suosituksia moni USA-lappu olisi jäänyt hankkimatta ja löytämättä (rohkeus ei olisi riittänyt)- kiitokset siitä ja hyvistä tuotoista.

  Hyviä jatkoja.

  1. Heikki Ikonen sanoo:

   Kovasti kiitoksia, Peekoo!

   Hieno kuulla, että apua on ollut. Ja että pelipaperikatsaus tuntuu hyvältä. Olen itsekin pitänyt sitä hyvänä uudistuksena, jota kehitän vielä. Kun noita halpojakin operaattoreita kuten Degiro jo löytyy.

   Hyvää jatkoa sinulle myös – ja kaikille!

 2. Satu sanoo:

  Laitoin oston vetämään Alibabasta, enteili tuo kommentti hyvää 😁 tosin vain 8 kpl kun hintakin 271 ja rapiat. Katsotaan meneekö läpi, ohjelma ilmoitti, että saattaa viivästyä, kun ei täytä jotain rajaa.

  Olen listaltasi jo ostanut Main Street capitalia ja Scanfiliä. Täällä sitä nyt jännätään. Helpompaa ottaa suosituksia, kun tutkia itse, ei tuo aika ja osaaminen riitä.

  Tämähän tuskin kaikille näkyy. Mutta jos ei niin ei suurta vahinkoakaan. 😁🌸

  1. Heikki Ikonen sanoo:

   Kiitos, Satu!

   Kyllä ostojen pitäisi läpi mennä, jos toimeksiannossa ostohinta on määritelty riittävän korkeaksi. Toki voi jättää ostomääräyksen odottamaankin, jos laittaa hinnan alle markkinahinnan ja määrittelee toimeksiannolle pidemmän ajan. Itse yleensä ostan saman tien, kun katson hinnan sopivaksi.

   Jos yhtiöt ovat hyviä niin eipä niitä tarvitse juuri jännittää. Kurssit seilaavat, eivätkä osta-suosituksen osu aina osu pohjiin, mutta kyllä hyvien yhtiöiden kurssit ylös kampeavat.

   Main Street Capitalin kohdalla oleellisempaa olisi, että tuhti osinko ei laske – vaikka ainahan kurssivoittokin lämmittää, ja viittaa osingon jatkavan ylös ainakin tuonnempana.

   Kyllä kommentit ilmestyvät sivustolle ilman erityistä syytä, tosin minun on ne ensin moderoitava, mikä kestää hetken.

   Hyvää alkutalvea!

 3. Päivi sanoo:

  Samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa, ettei oma osaaminen olisi riittänyt jenkkimarkkinalle. Nyt kuitenkin Pörssihaukan analyysien opastuksella jo useitakin lappuja rapakon takaa ja ilmeisesti ihan kelpo hintaan ja oikeaan aikaan hankittuja, koska mukavasti vihertävät. Nehän ovat olleetkin halvempia kuin kotimaan laput, joten mielenkiinto onkin itse asiassa kääntynyt vahvasti sinne suuntaan.

  1. Heikki Ikonen sanoo:

   Kiitos, Päivi!

   Yhdysvalloista löytyy kasapäin hienoja ja kohtuuhintaisiakin kohteita. Eivätkä lopu ensi hätään tuonnempanakaan, vaikka valikoima jo kohtalaisen kattava onkin.

 4. Sauli sanoo:

  Hei, olen myös ollut tyytyväinen tähän lisäykseen. On aina helpompi ostaa jos tietää hinnan millä on hyvä ostaa. Voisiko tämän ”ostohinnan” lisätä myös ostosuosituslistaan.

  Terveisin Sauli

  1. Heikki Ikonen sanoo:

   Kiitos, Sauli!

   Oston rajahinnan määritys on hyvä ajatus, koska viikonkin aikana kurssit voivat heilua aika lailla. Kokeillaanpa tästä päivästä eteenpäin, kuinka toimii.

 5. Heilou sanoo:

  Vaikuttaako alhaiset korot mitenkään sinun osakkeiden osta-suositukseen?

  1. Heikki Ikonen sanoo:

   Ei suoranaisesti. Halvan koron aikana periaatteessa osakkeet kallistuvat, ja niistä on rahoitusteoriankin mukaan mielekästä maksaa enemmän, mutta en oikein osaa ajatella itse näin.

   Nythän halpa raha näkyy etenkin kasvuosakkeiden tulikuumissa hinnoissa, mutta en itse näe mieltä maksaa niistä mitä tahansa. Jonkin verran kovemmat hinnat ovat ehkä perusteltuja, mutta kun suositukset on tarkoitettu pidettäväksi salkussa vuosia, ei korkotasolle voi antaa suurta painoa.

   Toisaalta matalat korot eivät näy kaikissa osakkeissa – onneksi. Syklisissä ja hidaskasvuisssa osinkokoneissa on edelleen paljon maltillisen hintaisia, mikä on aika outoakin, koska tuottoahan nekin tarjoavat, todella kovaakin hintaansa nähden.

 6. rauli rask sanoo:

  Tervetullut sivusto: mukava lukea, analyysejä eri yhtiöstä, ja tuntuvat hyvin osuvan kohdaleen.

  1. Heikki Ikonen sanoo:

   Kiitos, Rauli!

   Pörssihaukkaa on kiva tehdä, vallankin kun saa asiakkailta tällaista palautetta. Yritän hioa palveluan aina paremmaksi.

Vastaa

Pörssihaukka
Y-tunnus 1666554-1
info@porssihaukka.fi

Tietosuojaseloste

Kaupan ehdot

2021 © Pörssihaukka