Markkinajohtaja taskut täynnä käteistä

Jokainen tietokone tarvitsee toimiakseen puolijohteita

Informaatioteknologian suuryhtiöistä monet ovat suhteellisen nuoria, kuten 1970-ja 1980-luvun ensimmäisessä innovaatioaallossa syntyneet Microsoft, Apple ja Cisco. Osa on sitäkin paljon nuorempia, kuten Googlen emoyhtiö Alpabet tai Facebook.

Alalle mahtuu myös todellisia konkareita, jotka ovat aloittaneet teknologian kehittämisen paljon ennen sen muuttumista nykyisenkaltaiseksi arkiseksi valtahyödykkeeksi. Pitkä menestyksekäs historia ei sinänsä takaa samanlaista tulevaisuutta, mutta Pörssihaukan strategian ytimeen kuuluu kokemuksen ja näyttöjen arvostus keskeisenä kriteerinä.

Vuosikymmeniä laadukkaina pysyneet yhtiöt tuppaavat jatkamaan samaa rataa. Se on vahva odotus Pörssihaukan tuoreelle suositusyhtiölle, johtavalle puolijohdannaisten tuottajalle, joka on perustettu jo 90 vuotta sitten. Se on ollut luotettava, joskin syklisesti ajoittain voimakkaasti heiluva sijoituskohde jo vuosikymmeniä.

Tietotekniikaan aseman yhä vahvistuessa puolijohdannaisten tarve aina vain kasvaa, joten näkymät pysyvät hyvinä.

***

Tämä sisältö on maksullinen: kirjaudu sisään tai aloita jäsenyys. Jos olet vanha tilaaja, kirjaudu ensin sisään, jolloin voit uudistaa tilauksesi myös luottokortilla.


Vastaa

Sijoituskohteet
Muut
Pörssihaukka somessa

Pörssihaukka
Y-tunnus 1666554-1
info@porssihaukka.fi

Tietosuojaseloste

Kaupan ehdot

2024 © Pörssihaukka