Palvelun tilaus

TILAUSOHJE

 1. Täytä lomakkeen tiedot ja valitse jäsenyys. Maksuvälineeksi käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit. Käytämme maksunvälittäjänä Stripe -maksupalvelua.
 2. Jos sinulla on jo tili Pörssihaukassa ja olet uudistamassa tilausta, kirjaudu ensin sisään palveluun. Mene sitten TILAA -sivulle ja klikkaa linkkiä RENEW tai UPGRADE (Huom! Linkit tulevat näkyviin vasta 2 viikkoa ennen tilauksen päättymistä), ja seuraa ohjeita.
 3. Jos et halua käyttää korttimaksua, voit maksaa maksun (puolen vuoden jäsenyys 53e / vuoden jäsenyys 76e) Pörssihaukan tilille: FI20 7997 7993 3293 95. Lähetä maksun jälkeen viesti osoitteeseen: info@porssihaukka.fi. Aktivoimme tilisi kun maksu näkyy pankkitilillä JA olet laittanut siitä viestin.
 4. Jos viestiisi ei vastata parin päivän sisällä kannattaa soittaa perään 050 3301913, koska sähköpostiohjelma hukkaa joskus viestejä.
 5. Tilausmaksun voi vähentää pääomatulojen verotuksessa! Hinnat sisältävät 10% ALV:n.

UUDEN TILAAJAN ETU

Jos olet uusi tilaaja, voit kokeilla halutessasi julkaisua kahden viikon ajan maksutta. Pääset lukemaan artikkelit, jotka on kirjoitettu elokuussa 2020 tai myöhemmin. Rekisteröitymisessä tulee käyttää omaa nimeä (nimettömät rekisteröinnit poistetaan).

 • Lue kaikki maksulliset artikkelit vuoden ajan.
  Lue kaikki maksulliset artikkelit puolen vuoden ajan.
  Uutena tilaajana voit kokeilla palvelua kahden viikon ajan ilmaiseksi.
 • Payment Details


Sijoituskohteet
Sijoitusstrategiat
Muut
Pörssihaukka somessa

Pörssihaukka
Y-tunnus 1666554-1
info@porssihaukka.fi

Tietosuojaseloste

Kaupan ehdot

2024 © Pörssihaukka